Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pouť 2010

42. pouťový turnaj v Drnovicích 2010

V sobotu 7. srpna 2010 se uskutečnil tradiční pouťový turnaj, ve kterém se sestaví několik týmů z  současných a bývalých hráčů, kteří hrávali za Drnovice.

V tomto ročníku se sestavili tři týmy:

1.     Tým (mladí B) – byl složen z hráčů Drnovického B týmu a to jsou: L. Vrána, O. Bílek, P. Skácel, H. Hédl, L. Kolár, K. Kurka a Kolmačka ml.

2.     Tým (mladí A) – byl složen z mladších hráčů Drnovického A týmu a bývalými hráči: J. Zouhar ml., Z. Synek, Z. Zabloudil, Z. Burian, J. Příborský, B. Řezníček, P. Zouhar

3.     Tým (staří) – byl složen ze starších hráčů Drnovického A týmu a bývalými hráči: J. Zouhar st., L. Kovačik, Z. Sýkora, P. Pospíšil, R. Čermák, B. Burian, J. Kolmačka

Turnaj se hrál systémem každý s každým na dva vítězné sety a favoritem tohoto turnaje byli „staří“, kteří měli velmi silné bloky díky L. Kovačikovi a Z. Sýkorovi.

V prvním utkání se mezi sebou utkali mladí B a mladí A, první set jednoznačně vyhráli mladí A, ale ve druhém setu se B tým zlepšil a dokázal ho vyhrát. Ve třetím setu mladí A přestali zbytečně kazit a došli si pro vítězství. Ve druhém utkání nastoupili mladí B a staří. První set byl velmi vyrovnaný až do koncovky, kde se projevila vetší zkušenost starších hráčů a došli si pro vítězství. Druhý set byl v celkové režii starších a zaslouženě vyhráli.

V posledním utkání mezi mladými A a starými se rozhodovalo, kdo vyhraje celý turnaj. Toto utkání bylo velmi atraktivní byly zde vidět neuvěřitelné zákroky, ale i nečekané zvraty. První set byl velmi vyrovnaný, ale v koncovce se prosadila dravost mládí a došla si pro vítězství. Ve druhém setu se staří vzchopili a dokázali po těžkém boji vyhrát. V posledním setu, který se dohodl, že se bude hrát do 25 bodů mladí nevstoupili vůbec dobře, když prohrávali 13:4, ale změna stran a jedno pivo na občerstvení udělalo divy a mladí A dokázali tento propastný náskok stáhnout a následně psychicky nalomené starší hráče porazit 25:21 a dokráčet si tak pro celkové vítězství v celém turnaji. Druzí skončili staří a na třetím místě mladí B.

 

ucastnici-poutoveho-derby.jpg

 Horní řada: B. Řezníček, O. Bílek, L. Vrána, Z. Sýkora, L. Kovačik, J. Zouhar st., Z. Burian, Z. Synek, J. Hudec (zapisovatel), Kolmačka ml., 

Spodní řada: J. Hédl, J. Zouhar ml., P. Pospíšil, Z. Zabloudil, Š. Sýkora (budoucí volejbalista), P. Zouhar, R. Čermák, J. Příborský, J. Kolmačka st.

 

Náhledy fotografií ze složky Pouť 2010