Jdi na obsah Jdi na menu
 


9. kolo Orel Vyškov - Drnovice B

6. 6. 2012

Orel Vyškov     -   Drnovice B               

 

           1                :                3

 

 

1. set               25                 :                    23

2. set               20                 :                    25

3. set               19                 :                    25

4. set               20                 :                    25

 

Sestava:

Ladislav Vrána, Ondřej Bílek, Karel Kurka, Pavel Skácel, Jan Hédl, P. Zouhar

 

V pátek se náš B tým utkal proti Vyškovu na jejich hřišti (umělá tráva), které není vůbec vhodné pro volejbal. Díky výhře v tomto utkání může náš tým pomýšlet na první místo v OP II.

První set naši hráči hráli dobře, tlačili soupeře do defenzívy dobrými útoky, ale soupeř měl více štěstí než herní kvality a míče se od něj odráželi tak nešťastně, že náš tým na ně nestíhal reagovat. I když náš  tým prohrál tento set, věděl, že na soupeře dokáže porazit pokud přestane dělat zbytečné chyby.

Do druhého setu náš tým vstoupil dobře a hned v úvodu si díky dobrým servisům vytvořil 5 bodový náskok, který udržoval po celou dobu setu hlavně díky zlepšenému pohybu v poli a díky dobrým útokům J. Hédla.

Třetí set byl velmi podobný tomu druhému také náš tým v úvodu vedl, ale zápas byl na 15 minut přerušen kvůli dešti a soupeři to trochu pomohlo a dokázal stáhnout náskok. Jenže v polovině setu naši hráči zabrali a opět si začali budovat náskok, tentokrát se dobře prosazoval středem sítě L. Vrána a tak si náš tým došel pro výhru i v tomto setu.

Vstup do čtvrtého setu nebyl pro náš tým úplně ideální zkazil pět podání za sebou a soupeř toho využil a držel vyrovnané skóre do stavu 15:15. Pak náš tým odskočil o dva body a v koncovce setu díky chytrým úlivkám K. Kůrky si náš tým došel pro velmi důležité vítězství v tomto zápase.

 

Poslední utkání sezóny odehraje náš B tým v pátek 8. června v 18:00 hod na soupeřově hřišti, kde se utká proti Hruškám B. Sraz hráčů na dědině v 17:20 hod.