Jdi na obsah Jdi na menu
 


4. kolo Drnovice B - Hrušky B

30. 9. 2011

 

                    Drnovice B    -    Hrušky B

               

                     0         :          3

 

 

1. set                  21                    :                   25

2. set                  18                    :                   25

3. set                  20                    :                   25


 

Sestava:

Zdenek Burian, Ondřej Bílek, Vítězslav Krytinář, Pavel Skácel, Jan Hédl, Zdenek Zabloudil, Pavel Zouhar

 

V poslední utkání podzimní části se našim hráčům nedařilo, když prohrálo proti silnému soupeři z Hrušek, který měl ve svém týmu několik velmi zkušených hráčů.

Naši hráči vstoupili do prvního setu dobře, když zaskočili svého soupeře dobrými bloky a chytrými úlivkami, ale soupeř se zlepšil a převzal iniciativu a v koncovce setu náš tým udělal několik zbytečných chyb a to ho je stálo výhru v prvním setu.

V druhém setu naši hráči pokračovali v chybách hlavně na podání a soupeř toho dokonale využil a trestal rozhozenou obranu našeho týmu. V tomto setu se našim hráčům nedařilo téměř nic jak příjem tak nahrávka.

Ve třetím setu naši hráči zlepšili bojovnost v poli a dokázali se vyhecovat i v útoku. Díky tomu si náš tým vynutil na soupeři i čtvrtou sadu.

Díky výhře v třetím setu naši hráči bojovali, ale v prostřední části se naši hráči nedokázali prosadit proti dobré obraně soupeře. Soupeř si tak vytvořil dostatečný náskok do koncovky setu, který si s přehledem udržel a zaslouženě tak vyhrál toto utkání.