Jdi na obsah Jdi na menu
 


4. kolo Drnovice A - Slavkov

29. 9. 2012

Drnovice A       -       Slavkov

 

 

                  1           :             3

 

1. set                   18                 :                    25

2. set                   25                 :                    20

3. set                   22                 :                    25

4. set                   19                 :                    25    

 

Sestava:

Luboš Kovačík (kapitán), Karel Kůrka, Zdenek Burian, Zdenek Sýkora,Pavel Zouhar, Jan Zouhar ml., Jan Zouhar st.

 

První porážku v letošní sezóně utrpěl náš A tým na domácím hřišti, když se utkal proti Slavkovu.

První set našemu týmu vůbec nevyšel, hned od úvodu setu naši hráči kazili přítah a kvůli tomu se pak těžce prosazovali v útoku, kde měl soupeř velmi kvalitní bloky. A tak si soupeř lehce došel pro výhru v prvním setu.

Do druhého setu musel nastoupit K. Kůrka, pro kterého to byla premiéra v A týmu. A nevedl si vůbec špatně několika dobrými zákroky v poli a chytrými úlivkami pomohl našemu týmu, aby si vytvořil náskok v tomto setu, který si dokázal udržet až do konce setu.

Třetí set patřil mezi ty nejvyrovnanější, když jsme se se soupeřem střídali ve vedení až do koncovky setu. V koncovce setu se soupeři povedlo úbránit několik dobrých útoků a otočit tyto výměny ve svůj prospěch a díky tomu soupeř tak vyhrál tento set.

Do čtvrtého setu naši hráči vstoupili špatně, když dělali chyby na přítahu a prohrávali už tak 7:0. Ale potom se podařil obrat a stáhnout tak tuto ztrátu a až do koncovky setu to bylo vyrovnané. Jenže pak naši hráči udělali pět nevynucených chyb v útoku a to rozhodo o celkové výhře pro soupeře.